آیا ارزش غذایی سبزیجات با منجمد کردن، کاهش می یابد؟

آیا ارزش غذایی سبزیجات با منجمد کردن، کاهش می‌یابد؟

متخصصان تغذیه می گویند سبزیجات تازه اگر در دسترس باشند مطمئناً بهترین گزینه برای مصرف روزمره هستند.

به گزارش زندگانی «باربارا اینترمیل» متخصص تغذیه در این باره می گوید همچنین اگر سبزیجات مواد مغذیِ خود را با پختن بیش از حد یا ماندن طولانی مدت در یخچال از دست ندهند نیز برای مصرف توصیه می شوند.

در عین حال انواع منجمد و کنسرو شده سبزیجات در اوجِ رسیده بودن چیده می شوند و به طور کلی بلافاصله فرآوری می شوند که این شیوه به حفظ مواد مغذی آنها کمک می کند. به علاوه دستورالعمل های رژیم غذایی ۲۰۲۰-۲۰۲۵ برای آمریکایی ها مردم را تشویق می کند از سبزیجات مختلف از جمله «تازه منجمد و کنسرو شده» استفاده کنند.

در حالی که سبزیجات منجمد و کنسرو شده هر دو جای خود را دارند ممکن است در مواقع اضطراری زمانی که غذای یخچالی و تازه در دسترس نیست نجات بخش باشند.

سدیم چطور؟

با توجه به داده های اتحادیه غذای کنسرو شده (mealtime.org) نمک یا سدیم برای نگهداری مواد غذایی کنسرو شده استفاده نمی شود بلکه این کار با گرما و سرمایش انجام می شود. با این حال اشکالی ندارد که در صورت نیاز به دنبال نسخه های کم سدیم باشید. لوبیا و سایر سبزیجات کنسرو شده را می توان آبکش کرد و شُست تا از شر ۴۰ درصد یا بیشتر سدیم افزوده خلاص شوید.

جالب توجه است که طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا (CDC) منابع اصلی سدیم موجود در غذای ما در پیتزا گوشت پخته شده نان برگر و ساندویچ است.

در مورد مواد مغذی و سایر مواد مفید چطور؟

برخی از آنها مانند لیکوپن (رنگدانه قرمز مفید در گوجه فرنگی) و بتاکاروتن (که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود) در سبزیجات کنسرو شده با حرارت افزایش می یابد.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس» ویتامین C داستان دیگری دارد. این ویتامین کمترین پایداری را در بین تمام ویتامین ها دارد و به راحتی بر اثر گرما و قرار گرفتن در معرض هوا از بین می رود. با این حال طبق بررسی سال ۲۰۲۱ در مجله «آنتی اکسیدان ها» فناوری های جدید اکنون می توانند محتوای ویتامین C را در بسیاری از غذاهای کنسرو شده حفظ کنند.

به گفته متخصصان حداقل یک وعده سبزیجات در رژیم غذایی خود بگنجانید تا مصرف غذاهای سالم و فرآوری نشده را افزایش دهید. این کار می تواند به آسانی اضافه کردن اسفناج به تخم مرغ های همزده تفت دادن کلم بروکلی به عنوان یک غذای ساده یا ریختن هویج یا گل کلم در سوپ باشد. سبزیجات بسیار مغذی و منابع عالی فیبر هستند و مصرف آنها باعث می شود بین وعده های غذایی احساس سیری کنید.

پایان خبر زندگانی

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "آیا ارزش غذایی سبزیجات با منجمد کردن، کاهش می یابد؟" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "آیا ارزش غذایی سبزیجات با منجمد کردن، کاهش می یابد؟"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه