۴ هدف از اجرای پرسش زندگانی

۴ هدف از اجرای پرسش مهر

مشاور فرهنگی و اردویی وزیر آموزش و پرورش افزایش روحیه نشاط و شادابی بین دانش آموزان و ترویج کار گروهی و مشارکت پذیری را از اهداف اجرای پرسش زندگانی خواند.

به گزارش زندگانی و بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش علی رمضانی – مشاور فرهنگی و اردویی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به بیست و پنجمین پرسش زندگانی ریاست جمهوری با عنوان راه وفاق در مدرسه و تاثیر آن در فردای کشورمان ایران گفت: با تاکید بر استمرار اجرای پرسش زندگانی ریاست جمهوری و با هدف پرورش روحیه مشارکت جویی پرسشگری و ایجاد روحیه اعتماد به نفس و خودباوری شیوه نامه اجرایی بیست و پنجمین فراخوان ملی پرسش زندگانی سال تحصیلی ١٤٠٤-١٤٠٣ در سطح دانش آموزان و فرهنگیان سراسر کشور و مدارس ایرانی خارج از کشور به استان ها ابلاغ شد.

وی افزود: پرسش زندگانی پرسش یا مجموعه پرسش هایی است که در مراسم آغازین سال تحصیلی و نواختن زنگ شروع مدارس توسط رئیس جمهور برای دانش آموزان مطرح می شود. علاقه مندان می توانند در قالب مسابقات فرهنگی و هنری در رشته های گوناگون و در سطح واحدهای آموزشی دوره های تحصیلی مختلف در این طرح ملی شرکت کنند و به این پرسش ها پاسخ دهند.

رمضانی اضافه کرد: بیست و پنجمین دوره پرسش زندگانی نیز در سال تحصیلی ١٤٠٤-١٤٠٣ با حضور جناب آقای دکتر پزشکیان رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران در آیین بازگشایی مدارس آغاز شد و رئیس محترم جمهور با مطرح کردن این پرسش که “راه وفاق در مدرسه و تأثیر آن در فردای کشور عزیزمان ایران چیست؟ “ فرآیند برگزاری این برنامه را آغاز کردند.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته در موضوع پویش زندگانی ۲۸ هزار دانش آموز و فرهنگی در این امر شرکت داشتند اهداف پرسش زندگانی امسال را در قالب پرورش روحیه جستجوگری و پژوهش گری؛ ترویج و تقویت امر تحقیق و پژوهش در آموزش و پرورش؛ افزایش روحیه نشاط شادابی و امید در جامعه و دانش آموزان؛ ایجاد تعامل بین معلمان و دانش آموزان؛ گسترش و تقویت فعالیت های گروهی؛ افزایش خلاقیت و بروز استعدادهای دانش آموزان در تولید آثار؛ تقویت روحیه مشارکت همدلی و همکاری بین دانش آموزان و معلمان اعلام کرد.

مشاور وزیر مخاطب این امر را دانش آموزان دختر و پسر تمام دوره های تحصیلی سراسر کشور و مدارس ایرانی خارج از کشور همچنین فرهنگیان و معلمان تمام دوره های تحصیلی شاغل در وزارت آموزش و پرورش و دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان دانست.

وی در ادامه عناوین و رشته های کلی فراخوان پرسش زندگانی را در بخش فرهنگی در قالب ادبی : شعر داستان کوتاه؛ رسانه و فضای مجازی : پادکست ویدئوکست؛ قالب هنری : هنرهای تجسمی : پوستر عکاسی طراحی نقاشی (مدادرنگی آبرنگ و رنگ روغن) خوشنویسی (نستعلیق و شکسته) موشن گرافی نقاشی خط کاریکاتور؛ قالب هنرهای نمایشی : فیلم کوتاه(مستند داستانی نماهنگ و پویانمایی)   هنرهای آوایی : سرود همگانی سرود گروهی اعلام کرد.

رمضانی مهلت ارسال و بارگذاری آثار را از ۱۵ آبان تا یکم بهمن دانست که پس از داوری آثار در تیرماه ۱۴۰۴ کنگره پرسش زندگانی برگزار می شود.

پایان خبر زندگانی

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "۴ هدف از اجرای پرسش زندگانی" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "۴ هدف از اجرای پرسش زندگانی"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه