سیپری: آلمان و آمریکا کشورهای پیشروی غربی در مسلح کردن رژیم صهیونیستی هستند
همزمان با تداوم جنگ رژیم صهیونیستی در غزه و وارد شدن آن به دهمین ماه، افزایش تعداد کشتهها و زخمیها و تشدید خرابیها، مشخص شده که آلمان و آمریکا دو کشور غربی بزرگ در ارسال سلاح به این رژیم هستند.
به گزارش زندگانی، آلمان به عنوان دومین تامین کننده سلاح برای اسرائیل پس از آمریکا نقش مهمی در تشدید بحران منطقه ایفا کرده است.
خبرگزاری آناتولی در گزارشی مینویسد: با وجود محکومیتهای بین المللی و درخواست برای توقف فروش سلاح به رژیم صهیونیستی، آلمان در کنار آمریکا، ایتالیا و انگلیس همچنان به تامین سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل ادامه میدهد که این روند، بر خشونت و درد و رنج مردم در غزه میافزاید.
این تسلیحات برای کشتار بیش از ۳۸ هزار فلسطینی در غزه و تخریب بیش از پیش منطقه منجر شده است.
این کشورهای غربی به ویژه آمریکا، آلمان، ایتالیا و انگلیس به درخواستهای مقامهای ارشد حقوق بشری و کارشناسان توجه چندانی نداشته و همچنان با وجود این احتمال که این کمکها به منزله دست داشتن در نسل کشی است، ادامه میدهند.
به عنوان مثال، در آوریل شورای حقوق بشر سازمان ملل با ۲۸ رای موافق، ۶ رای مخالف و ۱۳ رای ممتنع به تحریم تسلیحاتی علیه رژیم صهیونیستی رای داد.
در این میان کشورهای آلمان و آمریکا که دو حامی اصلی تسلیحاتی برای این رژیم هستند، مخالفت خود را اعلام کردند.
بر اساس گزارش موسسه تحقیقات صلح بین الملل استکهلم (سیپری) آمریکا ۶۹ درصد از واردات تسلیحات متعارف به رژیم صهیونیستی را در بازه زمانی ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ برعهده داشته که این رویه، آن را به تامین کننده ارشد سلاح به این رژیم تبدیل کرده است.
از هفت اکتبر گذشته با آغاز درگیریها در اراضی اشغالی، ایالات متحده به طور قابل توجهی حمایت نظامی خود از اسرائیل را تقویت و بیش از ۱۰۰ فروش نظامی خارجی جداگانه را تایید کرده است.
بنیاد دفاع از دموکراسی ها مستقر در واشنگتن گزارش داد که این کمکهای قابل توجه شامل طیف گسترده ای از سلاحها و مهمات مانند دفاع هوایی، مهمات هدایت شونده دقیق، گلولههای توپخانه، گلولههای تانک و سلاحهای کوچک است.
پنتاگون نیز ۲ آتشبار گنبد آهنین به رژیم صهیونیستی اجاره داد و رهگیریهای «تامیر» را از انبارهای خود به این رژیم منتقل کرد.
علاوه بر این، واشنگتن مقادیر زیادی مهمات حمله مستقیم مشترک و بمبهای با قطر کوچک به رژیم صهیونیستی ارائه و فروش کیتهای هدایت SPICE را برای افزایش قابلیتهای حمله دقیق اسرائیل تایید کرده است.
سایر تجهیزات دفاعی ارسال شده از سوی آمریکا به اسرائیل شامل گلولههای ۱۵۵ میلیمتری توپخانه، موشکهای هلفایر، مهمات ۳۰ میلیمتری و خشابهای ۱۲۰ میلیمتری تانک است. تجهیزات کوچکتر هم شامل وسایل دید در شب و مهمات ضد سنگر است.
در پایان مارس هم واشنگتن فروش ۲.۵ میلیارد دلاری ۲۵ جنگنده اف-۳ و موتور هواپیما را به اسرائیل تایید کرد.
آمریکا و اسرائیل همچنین ۴ ژوئن توافقی را برای فروش ۲۵ فروند اف-۳۵ امضا کردند.
آلمان با بیش از ۲۵ درصد صادرات بین سال های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۳، دومین صادرکننده بزرگ سلاح به اسرائیل از نظر تسلیحات متعارف عمده است.
بر اساس دادههای موسسه «کارگران فلسطینی»، برلین عمدتا زیردریاییها، ناو، موتورهای وسایل نقلیه و هواپیما و اژدرها را تامین میکند که اغلب یک سوم هزینهها را به عنوان کمک نظامی پوشش میدهد.
موسسه «فورنسیس» مستقر در برلین گزارش داد که آلمان پیش از هفت اکتبر صادرات تسلیحات به ارزش ۳۲۶ میلیون یورو (۳۵۲ میلیون دلار) به اسرائیل را تایید کرده بود و همچنان به مجوز برای تجهیزات نظامی مانند مهمات آموزشی ادامه داده است.
این مجوزها همچنین شامل فناوری نظامی، تجهیزات الکترونیکی، شناورهای جنگی، تجهیزات ویژه نیروی دریایی، بمب، اژدر، موشک، موشک و سایر وسایل انفجاری است.
سیپری گزارش داد، در سال گذشته میلادی آلمان صادرکننده مهم سلاح به رژیم صهیونیستی بود که شامل فروش اژدرهایی برای زیردریایی های مدل دلفین، ناوچه و چند موتور دیزلی برای چند خودروی نظامی میشود.
هفته نامه اشپیگل در ژانویه ۲۰۲۴ گزارش کرده بود که برلین با تامین ۱۰ هزار خشاب ۱۲۰ میلیمتری تانک از انبارهای خود به اسرائیل که این رژیم در نوامبر گذشته میلادی درخواستش را داده بود، موافقت کرده است.
سیپری همچنین گزارش کرد، ایتالیا نیز به بزرگترین صادر کننده سلاح به رژیم صهیونیستی تبدیل شده و ۰.۹ درصد واردات این رژیم در بازه زمانی ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ از رم بوده است.
به گزارش رسانه های ایتالیایی، این کشور در سه ماهه آخر سال ۲۰۲۳ تسلیحات و مهمات به ارزش ۲.۱ میلیون یورو به اسرائیل صادر کرده است.
بر اساس آمار موسسه آمار ملی ایتالیا، بخش اعظم این صادرات شامل تفنگ، تفنگ های تک تیرانداز و تسلیحات مشابه است.
دیوید کامرون، وزیر امور خارجه انگلیس در ماه آوریل اعلام کرد که لندن فروش تسلیحات به اسرائیل را پس از بررسی کامل جدیدترین دستورالعملهای قانونی در بحبوحه بحران انسانی در غزه، متوقف نخواهد کرد.
شرکتهای اصلی تسلیحات سازی انگلیس مانند سیستمهای «BAE» همچنان به رژیم صهیونیستی سلاح میفروشند که شامل قطعات جنگندههای اف-۱۵، اف-۱۶ و اف-۳۵ است.
بر اساس گزارش دیده بان حقوق بشر، بریتانیا حدود ۱۵ درصد از قطعات بمبافکنهای رادارگریز اف-۳۵ را که در حال حاضر در غزه استفاده میشود، تامین می کند.
بر اساس دادههای کارزار مقابله با تجارت تسلیحاتی، انگلیس صادرات سلاح به ارزش ۶۵۰ میلیون پوند به اسرائیل را از ۲۰۰۸ صادر کرده است.
پایان خبر زندگانی
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "سیپری: آلمان و آمریکا کشورهای پیشروی غربی در مسلح کردن رژیم صهیونیستی هستند" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "سیپری: آلمان و آمریکا کشورهای پیشروی غربی در مسلح کردن رژیم صهیونیستی هستند"، کلیک کنید.