پیام هایی برای درگذشت علیرضا ذکاوتی

غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و اکبر ایرانی مدیرعامل موسسه میراث مکتوب در پیام های جداگانه درگذشت علیرضا ذکاوتی قراگزلو را تسلیت گفتند.
به گزارش زندگانی غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در پی درگذشت زنده یاد علیرضا ذکاوتی قراگزلو پیامی صادر کرد.
در متن این پیام آمده است: «درگذشت ادیب پژوهشگر و مترجم برجسته و عضو افتخاری فرهنگستان زبان و ادب فارسی شادروان علیرضا ذکاوتی قراگزلو مایهٔ تأسف و اندوه شد.
زنده یاد استاد ذکاوتی پژوهشگر و نویسنده ای باریک بین بود و با احاطه ای ستودنی بر ادب فارسی و عربی و عرفان اسلامی تدریس در دانشگاه ها و همکاری با چندین دایرةالمعارف و مرکز علمی آثار و مقالات ماندگاری تألیف و ترجمه کرد و از خود به یادگار گذاشت و به پاس همین خدمات ارزشمند علمی و فرهنگی به عضویت افتخاری فرهنگستان برگزیده شد.
فرهنگستان زبان و ادب فارسی با تجلیل از جایگاه علمی آن استاد ارجمند درگذشت ایشان را به جامعۀ علمی کشور دل بستگان به فرهنگ و تاریخ ایران و اسلام و به ویژه بازماندگان محترمشان تسلیت می گوید و از درگاه پروردگار مهربان برای آن محقق فقید آرامش و آمرزش روان مسئلت می کند.»
همچنین اکبر ایرانی مدیر عامل مؤسسۀ پژوهشی میراث مکتوب در پیامی نوشته است: «با دریغ و افسوس خبر درگذشت استاد علیرضا ذکاوتی قراگزلو را مطلع شدم. استاد ذکاوتی از پژوهشگران برجستۀ همدانی یارین زنده یاد پرویز اذکائی همچون او در زمینه های گوناگون پژوهش کرده و صاحب اثر بود از جمله در حوزۀ عرفان ادبیات تاریخ فلسفه و کلام از خود آثار ماندگاری به یادگار گذاشت. وی به رغم تحمل بیش از ده سال بیماری نارسایی کلیه همچنان به مطالعه و تحقیق ادامه می داد و رفتار و اخلاق علمی او برای جوانان و دوستداران فرهنگ ایرانی الگو بود. دروس مقدماتی و ادبیات عرب را به خوبی فراگرفته بود. در دانشنامه های مختلف کشور از خود مقالاتی تحقیقی برجای نهاده است. میراث مکتوب بیش از ده مقاله از ایشان منتشر کرده است و دو کتاب منتخب رسالات صفاءالحق و تصحیح اسکندرنامه بخش ختا را از ایشان به زینت طبع آراست. او و زنده یاد اذکائی قریب ۷۰ سال چون دو ستارۀ درخشان در آسمان همدان به نوعی قِران سَعدَین بودند و تقارن این درگذشت با دومین سالگرد فوت شادروان اذکایی جالب توجه است.
اینجانب ارتحال این فرزانۀ فروتن و ایران دوست تلاشگر را به خانوادۀ داغدار ایشان و جامعۀ علمی و دانشگاهی کشور بخصوص مجامع علمی همدان تسلیت می گویم و برای آن خادم بافضیلت از درگاه خدای مهربان طلب غفران و رضوان الهی و برای خانودۀ آن مرحوم صبر و شکیبایی خواستارم.»
پایان خبر زندگانی
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "پیام هایی برای درگذشت علیرضا ذکاوتی" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "پیام هایی برای درگذشت علیرضا ذکاوتی"، کلیک کنید.