در سینما و تئاتر چه خبر است؟

در سینما و تئاتر چه خبر است؟

اجرای نمایش‌های «گور پلاس» ، «هفت سین سال ۶۳» و خبرهای از یک جشنواره هنری و…. از جمله خبرهای دریافتی سینما و تئاتر است.

شهاب مهربان نمایش «گور پلاس»به تهیه کنندگی علیرضا توسلی زاده را در تئاتر شهر به صحنه می‌برد.

به گزارش زندگانی به نقل از روابط عمومی نمایش، نمایش «گور پلاس» به نویسندگی وهاب مهربان و شهاب مهربان و کارگردانی شهاب مهربان در سالن قشقایی تئاتر شهر روی صحنه می‌رود.
شهاب مهربان پیش از این به عنوان کارگردان نمایش های «در»،«لوسیا» و «بوکسور» را روی صحنه برده است و نویسندگی«آخرین سه‌شنبه سال»، «قتل در موقعیت ۳۵ درجه شمالی»،«ونوم»و…را به عهده داشته است.
در خلاصه نمایش «گور پلاس» آمده است: موش اگه قرار بود به همین راحتی گیر آدمیزاد بیفته که دیگه موش”موش”نمیشد!
اطلاعات تکمیلی به زودی منتشر می‌شود.

####

کیانوش احمدی نمایش «هفت سین سال۶۳» را در تماشاخانه سنگلج به صحنه می‌برد.

به گزارش زندگانی به نقل از مشاور رسانه، نمایش «هفت سین سال ۶۳» به نویسندگی علی میرزا عمادی، و کارگردانی کیانوش احمدی و تهیه کنندگی محمد کاظم‌تبار به زودی در تماشاخانه سنگلج به صحنه می‌رود.  
 
این نمایش ، پیش از این برگزیده جشنواره سراسری  ایثار ۱۴۰۲ در گرگان شده بود.

کیانوش احمدی پیش از این نمایش‌های یوسف یوزف جوزپه، عاشقستان، روایت‌هایی از زارا، شب سوئیت، بوکسور، وقتی ماهیچه‌ها سنگ می‌شوند، پیکار کنار پل، نذار این خواب تعبیر بشه، بخاطر خواب من، هفت کوپه از یک قطار، مسافر تنها، ته خط، چند بطری آب برای مراسم تدفین پدر را به صحنه برده است. 

در خلاصه نمایش «هفت سین سال ۶۳» آمده است: در موقعیتی کمدی با لحظاتی تراژیک، پلی باید توسط سه نفر تخریب شود چرا که اگر دشمن ادوات جنگی خود را از پل عبور  دهند منطقه سقوط می‌کند…

اخبار تکمیلی به زودی اطلاع رسانی ‌می‌شود.

###

کارگاه انتقال تجربه «دیداری کردن جهان متن» با حضور لیلی عاج در بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران برگزار می‌شود.

به گزارش زندگانی به نقل از روابط عمومی بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران، کارگاه‌ انتقال تجربه کارگردانی «دیداری کردن جهان متن»، با هدایت لیلی عاج در قالب این رویداد هنری برگزار می‌شود.

لیلی عاج نویسنده و کارگردان تئاتر و سینما، تجربه کارگردانی نمایش‌هایی همچون «کجایی ابراهیم»، «خواب زمستانی»، «قند خون»، «بابا آدم» و «کمیته نان» را داشته‌است.

«دیداری کردن جهان متن» یکی از مجموعه کارگاه‌های بیست و نهمین جشنواره استان تهران به مدیریت خشایار پیرعلمی است که چهارشنبه 21 شهریور از ساعت 17 تا 20 در مجتمع ابوالفتوح رازی واقع در شهرری، میدان نماز، فرهنگسرا ولا میزبان هنرمندان استان تهران است.

حضور در این کارگاه رایگان است و متقاضیان می‌توانند از طریق لینک زیر ثبت‌نام کنند: https://tehran.theater.ir/fa/form_data/add/form_id=339 بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران به دبیری امیرحسین شفیعی آبان 1403 برگزار می‌شود.

####

اجرای «شبیه شبیه آنتیگون» تمدید شد

اجرای نمایش «شبیه شبیه آنتیگون» که تاکنون میزبان بیش از ۱۵۰۰ تماشاگر بوده، تمدید شد.

«شبیه شبیه آنتیگون» با کارگردانی مشترک نسیم ادبی و ندا شاهرخی در سالن اصلی تالار مولوی روی صحنه می‌رود.

این نمایش با تهیه‌کنندگی موسسه هنری فانوس اجرا می‌شود و گروه اجرایی آن به شرح زیر هستند:

بازیگران (به ترتیب ورود به صحنه) مرتضی ‌یونس ‌زاده، آناهید ‌ادبی، صدف ‌محسنی، علیرضا ‌فرد، علی ‌سیبی، راد ‌پورجبار، وحید ‌الهویی، مهناز ‌افتاده ‌نیا، رایحه پاشا، سارا ‌بولوری، فرشته کرمی، صبا خراسانی، تارا سالمی، ملیحه میری، کیمیا ‌صبوری، حنا جعفری، مجری طرح: حامد ‌مهربانی، طرح اولیه: یاسمن خواجه‌ای، طراح صحنه: رضا حیدری، مشاور طراح صحنه: مهران زاغری، طراح نور: رضا حیدری، طراح لباس: ندا ‌شاهرخی، نعیمه شاهرخی، دستیار کارگردان، برنامه ریز: علیرضا ‌فرد، طراح حرکت: صدف ‌محسنی، آهنگساز، طراح صدا: عنایت ‌اله ‌خادم ‌بشیری، مدیر روابط عمومی و تبلیغات مجازی: سارا ‌حدادی، طراح پوستر و بروشور: مونا ‌مقدم، موشن گرافیست: سید علی مکرمی، امیرمحمد رفیع خواه، انتشارات: انتشارات آگه.

این نمایش هر شب ساعت ۲۰ و به مدت ۶۰ دقیقه در تالار اصلی مرکز تئاتر مولوی روی صحنه می‌رود.

####

اولین جشنواره و هم‌اندیشی حامی در بخش‌های سینما، نمایش و تجسمی به منظور رفع آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از آنها، آبان ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

نشست خبری و جلسه شورای سیاستگذاری اولین جشنواره و هم‌اندیشی ملی حامی (آسیب‌های اجتماعی) عصر شنبه ۱۷ شهریورماه با حضور محمدجواد محمدی نوری رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره حامی، علیرضا کیوان‌فر دبیر اجرایی جشنواره، مهدی خرسند دبیر داخلی جشنواره، کوروش پارسا نژاد دبیر بخش تجسمی جشنواره، جواد نبوتی مشاور رسانه‌ای جشنواره، بابک صدیقی مشاور عالی جشنواره و محمد صفایی‌پور دبیر هنری جشنواره، در باغ کتاب برگزار شد.
محمدجواد محمدی نوری رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره در ابتدای جلسه گفت: در کشور تقسیم‌بندی جدی در مسأله آسیب اجتماعی داریم و تا آسیب احساس می‌شود مهمترین ابزار برای جلوگیری را مسأله اقتصادی قلمداد می‌کنند اما جشنواره حامی باید در نوع خود بی نظیر باشد، چراکه برای حل مسائل اجتماعی فراتر از مسائل اقتصادی عمل می‌کند. حال دل امروز مردم خوب نیست و همه دستگاه‌های اجرایی نیز می‌دانند و اگر حال مردم خوب شود قطعا بخش اعظمی از مسائل حل می‌شود و به همین منظور تلاش داریم به عنوان نهادی کوچک، گوشه‌ای از این مسأله را حل کنیم.
وی تاکید کرد: حل مسائل اجتماعی از طریق هنر منطقی است و هیچ زبانی به اندازه هنر نمی‌توان در حل مسائل اجتماعی موثر باشد و ما در این جشنواره از این تاثیرات غافل نشدیم. همچنین اگر ورزش نیز در زندگی مردم رسوخ کند بسیاری از مسائل اجتماعی حل می‌شود. ما خیلی راحت از کنار هنر و ورزش گذر می‌کنیم در حالی که کمک‌کننده هستند.
نوری افزود: جشنواره تلاش کرده به همه بخش‌های اثرگذار و نقاط سازنده‌ای که در حوزه آسیب‌های اجتماعی موثر است، توجه کند.
علیرضا کیوان‌فر دبیر اجرایی جشنواره حامی در توضیح این رویداد گفت: جشنواره حامی را در دو بخش آسیب‌های اجتماعی «مردمی» و «سازمان‌ها و ادارات» داریم و سعی شده این دو بخش هر دو جلو برود. همچنین دو بخش هنری و هم‌اندیشی داریم که در بخش هم‌اندیشی از معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه کمک گرفتیم تا سریع‌تر به نتیجه برسیم. در بحث اقتصادی نیز با برخی برندها صحبت کردیم و بودجه‌ دولتی برای برای برگزاری نداریم و خصوصی هستیم.
وی ادامه داد: اعتقاد داریم شانیت هنرمندان و مردم ما بالاست و به همین دلیل سعی کردیم اتفاق خوبی را رقم بزنیم.
دبیر اجرایی جشنواره حامی توضیح داد: فراخوان جشنواره در سایت  hamifetival.ir اعلام شده است اما فراخوان خبری نشده بود. با این وجود ۴۵ اثر نمایشی، ۲۵ اثر سینمایی و ۳۰ اثر تجسمی، به اولین جشنواره حامی رسیده است. بخش سینمایی در کشور حساسیت‌های بالایی دارد و برای جلوگیری از حساسیت‌ها، هیاتی از کارگردانان، بازیگران، فیلمبردارها و نویسندگان داشتیم تا از تجارب آنها استفاده کنیم تا کاری درست پیش ببریم.
وی بیان کرد: بر اساس فراخوان، بخش تجسمی تا پایان شهریورماه، بخش نمایش تا ۲۵ شهریورماه و بخش سینمایی تا ۲۵ مهرماه فرصت ارسال اثر دارند. افتتاحیه جشنواره ۱۰ آبان و اختتامیه ۲۰ آبان ماه برگزار خواهد شد. همچنین اکران آثار در حوزه هنری اتفاق می‌افتد تا داوران تصمیم بگیرند.
کیوان‌فر گفت: در افتتاحیه برنامه خاصی داریم که از شخصیت‌هایی که خودجوش در بحث آسیب‌های اجتماعی کار کرده‌اند، تقدیر و تشکر خواهیم کرد. همچنین در مراسم افتتاحیه و اختتامیه فرش قرمزی خواهیم داشت که ارزش هنرمندان مان را ثابت کنیم. بخش سینمایی شامل فیلم بلند و کوتاه داستانی و مستند بلند و کوتاه، در بخش نمایش؛ عروسکی، میدانی و صحنه‌ای و در بخش تجسمی، آثار را عکس، کاریکاتور و پوستر قبول می‌کنیم.
کوروش پارسا نژاد دبیر بخش تجسمی جشنواره حامی نیز گفت: داوران بخش‌ عکس را اسماعیل عباسی، مهدی مقیمی نژاد و سیف الله صمدیان، داوران بخش پوستر را کیانوش غریب‌پور، فرزاد ادیبی و سیدحسام‌الدین طباطبایی و داوران بخش کاریکاتور را جمال رحمتی، کیارش زندی و بهمن عبدی تشکیل می‌دهند.
انصاری روابط عمومی جشنواره نیز گفت: حمیدرضا نعیمی هنرمند باسابقه تئاتر دبیری بخش نمایش جشنواره را عهده‌دار است و آثار در دو مرحله داوری خواهند شد. هیات انتخاب بخش نمایش را حمیدرضا نعیمی، شهرام کرمی و نادر برهانی مرند تشکیل می‌دهند و داوران در بخش رقابتی نمایش شامل ایرج راد، قطب‌الدین صادقی، حسین پاکدل، سیما تیرانداز و شبنم مقدمی هستند. همچنین، دبیر و داوران بخش سینمایی نیز به زودی اطلاع رسانی می‌شود.
در پایان جلسه نیز از پوسترهای جشنواره حامی با طراحی علیرضا کیوان‌فر رونمایی شد.

پایان خبر زندگانی 

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "در سینما و تئاتر چه خبر است؟" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "در سینما و تئاتر چه خبر است؟"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه