جنگ در اتاق جنگ! – زندگانی

جنگ در اتاق جنگ! - زندگانی

به دنبال نتایج جنگ ارتش رژیم صهیونیستی در غزه و ناخرسندی در سطح مقامات امنیتی از عملکرد و مدیریت کابینه جنگ این رژیم، تعداد زیادی از نیروهای واحد اطلاع رسانی و تحت امر سخنگوی رسمی ارتش رژیم صهیونیستی از مقام خود استعفا کردند. کانال 14تلویزیون عبری زبان رژیم صهیونیستی اعلام کرد که درپی نتایج جنگ اسراییل در غزه، تعداد زیادی از نیروهای تحت امر سرویس اطلاع رسانی و وابسته به دانیل هاگاری، سخنگوی رسمی ارتش اسراییل به تازگی از سمت خود استعفا کردند.

به گزارش زندگانی، جام جم نوشت: منظومه نظامی – امنیتی رژیم صهیونیستی متعاقب شکست در رسیدن به اهداف تعیین شده در جنگ غزه منهدم شده و تلاش نتانیاهو و همراهانش برای حفظ آن فایده ای نداشته است. گرچه طی هفته های گذشته، اخباری درخصوص بروز اختلافات بسیار شدید میان مثلث ارتش، موساد و کابینه جنگ در قبال جنگ غزه، خصوصا دو پرونده آتش بس موقت و گسترش حملات در رفح مخابره شده بود اما جریانات قدرت در تل آویو و واشنگتن سعی در کتمان آن داشتند.

بااین حال، اکنون اخبار آشکاری منتشر شده که نشان دهنده عمق بحران درآشیانه صهیونیست هاست. نظامیان، سیاستمداران و افسران امنیتی رژیم صهیونیستی بیش از پیش درقبال تحلیل و توصیف آنچه درمیدان جنگ غزه می گذرداحساس ضعف و ناتوانی می کنند. ژنرال ریچارد هجت، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی دراموررسانه های خارجی ازجمله مقامات ارشد امنیتی است که به علت نارضایتی از نتایج جنگ در غزه از این سمت استعفا کرد.
 
نتیجه شکست صهیونیست ها در غزه  

به دنبال نتایج جنگ ارتش رژیم صهیونیستی در غزه و ناخرسندی در سطح مقامات امنیتی از عملکرد و مدیریت کابینه جنگ این رژیم، تعداد زیادی از نیروهای واحد اطلاع رسانی و تحت امر سخنگوی رسمی ارتش رژیم صهیونیستی از مقام خود استعفا کردند. کانال 14تلویزیون عبری زبان رژیم صهیونیستی اعلام کردکه درپی نتایج جنگ اسراییل در غزه، تعداد زیادی از نیروهای تحت امر سرویس اطلاع رسانی و وابسته به دانیل هاگاری، سخنگوی رسمی ارتش اسراییل به تازگی از سمت خود استعفا کردند. براساس گزارش کانال 14اسراییل، نتایج جنگ درغزه باعث شد تا موران کاتس، نفر دوم واحد سخنگوی رسمی ارتش اسراییل و نیز تعداد زیادی ازمسیولان امنیتی دربخش اطلاعات وابسته به دانیل هاگاری ازمقام خود کناره گیری کنند.کانال14 اسراییل افزود: ژنرال ریچارد هجت، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در اموررسانه های خارجی ازجمله مقامات ارشد امنیتی است که به علت نارضایتی از نتایج جنگ درغزه از این سمت استعفا کرد.
 
بحران دنباله دار در تل آویو 

رسانه های اسراییلی درگزارش های ماه های اخیر از وجود اختلاف های شدید درمیان مقامات سیاسی دولت و ارتش اسراییل در مورد مدیریت کابینه جنگ این رژیم و نیز طرح آن برای دوره پساجنگ در غزه خبر دادند. این بحران تمام عیار درحالی شدت گرفته که مقامات آمریکایی و اروپایی نیز بابت حمایت از نسل کشی غزه شدیدا مورد انتقاد افکارعمومی جهان قرار گرفته اند. صورت مساله مشخص است: دامنه بحران در اراضی اشغالی روز به روز عمیق تر و گسترده تر می شود. نتانیاهو بر سر یک دوراهی بزرگ قرار گرفته است. البته او محکوم است میان «بدتر-بدتر» دست به انتخاب بزند و گزینه دیگری برای وی وجود ندارد. نخست وزیر رژیم صهیونیستی ، دست به هر انتخابی بزند، بازنده مطلق این معادله خواهد بود. درگزارش یدیعوت آحارانوت که تحت عنوان « نتانیاهو باید بین بن گویر یا آمریکا یکی را برگزیند» آمده است: اسراییل امروز برسر دوراهی قرار دارد؛ از یک سو دولت آمریکا قرار دارد که حامی اسراییل است و شاید حامی ترین دولت تاریخ آمریکا محسوب شود؛ دولتی که به سرعت در کنار اسراییل ایستاد، واکنش واشنگتن همه را غافلگیر و روحیه ها را تقویت کرد اما در سوی دیگر نظرسنجی ها دروغ نمی گویند. امروز بر شمار جوانان ضدصهیونیست و مخالف اسراییل در آمریکا افزوده می شود.
 

نظرسنجی هایی که گویاست 

اخیرا کانال 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی از واقعیت های تازه ای پرده برداشت که نشان می دهد این رژیم غاصب در فقدان حمایت و مقبولیت داخلی، به رژیمی ضعیف با کابینه ای ضعیف تر مبدل شده است تا آنجا که دست کم نیمی از مردم سرزمین های اشغالی با سیاست های جنگی اش همراه نیستند وبه اواعتماد ندارند.آخرین پرده ازاین ناخرسندی ها،نظرسنجی کانال 13تلویزیون رژیم صهیونیستی است. 119روز پس از7اکتبر،این شبکه خبری، نتایج یک نظرسنجی عمومی رامنتشر کرده که به خوبی از موقعیت متزلزل نتانیاهو و راهبرد جنگی اش درافکارعمومی ساکنان سرزمین های اشغالی حکایت می کند. طبق یافته های این نظرسنجی، مردم در مورد نحوه و کیفیت مدیریت جنگ با غزه، به شدت اختلاف نظر دارند. فقط حدود 40درصد ازپاسخ دهندگان فکر می کنند جنگ، پیشرفت مثبتی داشته و در مسیر مثبت و درستی پیش می رود، درحالی که 40درصد دیگر درست برعکس فکر می کنند و معتقدند این جنگ، چیزی غیر از درجا زدن یاعقب رفتن نبوده است.20درصد باقیمانده هم از پاسخ دادن به این سوال خودداری کرده اند.نکته بسیار مهم دیگر این است که اکثریت قابل توجهی از پاسخگویان به نظرسنجی، به شخص نتانیاهو و سیاست جنگی اش در ماجرای غزه اعتماد ندارند. 58درصد پاسخ دادند که درموردمدیریت جنگ به شخص بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر فعلی، اعتماد ندارند. فقط 30 درصد به عملکرد نتانیاهو ابراز اعتماد کرده اند و 12درصد هم نظری نداشته اند. 

پایان خبر زندگانی

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "جنگ در اتاق جنگ! – زندگانی" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "جنگ در اتاق جنگ! – زندگانی"، کلیک کنید.