افزایش مصرف مکملهای تغذیهای / تفاوت مکملها در موارد مصرفی
رییس اداره مکملهای تغذیهای، ورزشی و انرژیزا اداره کل فراوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با اشاره به افزایش مصرف مکملها در چند سال اخیر در کشور، پرکردن شکاف تغذیهای ناشی از کاهش مواد مغذی منابع غذایی و همچنین افزایش استفاده از محصولات آماده و فرآوری شده را از علل این موضوع برشمرد.
به گزارش زندگانی، دکتر ریحانه اکبریان اظهار کرد: تعداد فزاینده مجوزهای صادر شده از سوی سازمان غذا و دارو و آمار شناسهگذاری این نوع از فرآوردهها حاکی از افزایش نوع و تعداد مکملهای تولید داخل و در نتیجه اقبال جامعه هدف اعم از پزشک و بیمار نسبت به مصرف مکملها در کشور است.
وی افزود: باتوجه به وسعت و تنوع جامعه هدف و نقش و اثرگذاری فرآورده مکمل در ارتقای سلامت آحاد جامعه، طیف وسیعی از انواع فرآورده مکمل در دسترس است.
اکبریان گفت: انواع ویتامینها و املاح معدنی در حفظ سلامت عمومی افراد بویژه نوزادان و مادران باردار و شیرده، افزایش عملکرد ورزشی، حفظ سلامت پوست، مو و ناخن، بهبود عملکرد دستگاه ایمنی، مدیریت وزن اعم از کاهش یا افزایش و همچنین در پیشگیری و حمایت از شرایط خاص سلامت مانند پوکیاستخوان، بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت مورد استفاده قرار میگیرد.
پایان خبر زندگانی
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "افزایش مصرف مکملهای تغذیهای / تفاوت مکملها در موارد مصرفی" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "افزایش مصرف مکملهای تغذیهای / تفاوت مکملها در موارد مصرفی"، کلیک کنید.